ICT Stage/Afstudeerplek bij Stichting BKR – Speciaal voor hbo studenten

Functieomschrijving

Wat leuk dat je meer informatie wilt over een stage- of afstudeeropdracht bij Stichting BKR. Hieronder hebben we meer informatie staan over de mogelijkheden bij Stichting BKR. Als je kans wilt maken op die Steam Cadeaukaart van EUR 20 euro, dan hoef je alleen even op "Reageer op deze vacature" onderaan te klikken en je contactgegevens achter te laten.


Over Stichting BKR


Stichting BKR (Bureau Krediet Registratie) werkt sinds 1965 aan een gezond financieel Nederland. Wij hebben als non-profit stichting het maatschappelijk doel om te helpen te voorkomen dat mensen meer lenen dan de koopkracht dat toelaat. In ons Centraal Krediet Informatiesysteem (CKI) beheren wij alle kredietgegevens in Nederland. Kredietaanbieders melden aan ons elke lening die zij verstrekken waardoor wij een adequaat overzicht hebben van alle leningen en het betaalgedrag daarop. Met ons CKI bieden wij kredietaanbieders inzicht in alle lopende leningen en de betaalgeschiedenis. Kredietaanbieders besluiten mede op basis van onze data wat zij verantwoord achten om uit te lenen.

Daarnaast ondersteunt Stichting BKR onder andere bij fraudepreventie en geven wij organisaties en gemeenten diverse en innovatieve handvaten om te voldoen aan geldende wet- & regelgeving in het kader van schuldhulpverlening. Stichting BKR werkt nauw samen met ministeries, gemeenten, schuldhulpverleningsinstanties en kredietaanbieders.


Als je als HBO-student bij ons een mooie opdracht komt doen dan betreed je een wereld waar technologie, innovatie en maatschappelijke verantwoordelijkheid elkaar ontmoeten. Je draagt tijdens je hbo opdracht bij aan projecten die direct impact hebben op de samenleving. Zo werk je niet alleen aan je eigen toekomst, maar ook aan de financiële toekomst van miljoenen Nederlanders.

Stichting BKR is waar jouw ICT-vaardigheden, ambities en het streven naar maatschappelijke bijdrage samenkomen. Hier kan jij echt het verschil maken!


Jouw Kans

Wil jij als HBO-student je carrière een vliegende start geven en een onuitwisbare indruk achterlaten in het ICT-vakgebied? Stichting BKR biedt jou een plek waar je kunt groeien, experimenteren en bijdragen aan projecten die er écht toe doen. Bij ons vind je geen standaardopdrachten; we stemmen samen af waar jouw passie, de behoeften van onze organisatie en de eisen van jouw opleiding elkaar kruisen.


Wat Bieden Wij?

  • Diverse Technologische Landschappen: Van front-end tot back-end ontwikkeling, API's, databases en beyond. Wij bieden een spectrum aan mogelijkheden.
  • State-of-the-Art Methodieken: Werk met Agile/Scrum processen, verfijn je vaardigheden in Azure DevOps en maak kennis met geautomatiseerde tests in Tosca.
  • Diepgaande Technische Immersie: Duik in talen en technologieën zoals MS Azure, XML/JSON, SQL, SpecFlow en meer.
  • Professionele Begeleiding: Onze ervaren teammanagers en senior specialisten zijn er om jouw ontwikkeling te begeleiden en te waarborgen dat je uitgroeit tot een volwaardig IT-professional.

Functievereisten

  • Studieachtergrond: Je volgt een ICT-gerelateerde opleiding op hbo niveau.
  • Proactiviteit: Je neemt initiatief en durft verantwoordelijkheid te nemen voor je leerproces.
  • Leergierigheid: Je wilt blijven leren en je bent nieuwsgierig naar nieuwe technologieën en werkwijzen.
  • Maatschappelijke Betrokkenheid: Je wilt je ICT-vaardigheden inzetten voor het grotere goed.


Jouw Houding

  • Je bent gedreven, open-minded en klaar om te werken aan oplossingen die onze samenleving ten goede komen.
  • Je begrijpt het belang van communicatie en teamwork binnen een professionele setting.


Stagevergoeding

Bij Stichting BKR kennen wij een goede stagevergoeding. Dit kunnen wij uiteraard verder toelichten in een persoonlijk gesprek.